”Qul-i-Backen” än en gång!

Besök gärna mitt bokbord på julmarknaden i Hammarstrand på lördag! Det blir till och med lite BOKREA i form av ett ”julpaket” med fyra böcker för endast 500 kronor: Krångede i kraftens tid, Fjäll i förvandling (som t o m innehåller tre böcker), Han ville sprida ljus över Jämtland samt Hundra verser med rim & reson.

Julklappstips!

Jag har även kvar några ex av boken om Karl Andersson, Förkunnaren som skrev om fjällborna. Det går förstås även att köpa enstaka exemplar.

Många fina sommarminnen finns förknippade med Trätojorden, så jag ser fram mot att ha Qul-i-Backen även en vinterdag! Väl mött på logen på lördag mellan kl. 11 och 15!

Krångede i kraftens tid gavs ut år 2012, så jag har bara ett fåtal exemplar kvar.

Fjäll i förvandling är tredje tryckningen av den samlingsvolym som innehåller böckerna Fattiga som de voro, Separatorn och De tvångsförflyttade. Boken tilldelades förra året HEDENVINDPLAKETTEN, en mycket fin litterär utmärkelse.

Han ville sprida ljus över Jämtland är en skildring av 1670-talets Jämtland och en man i dess mitt. Boken kom ut i år.

Hundra verser med rim & reson innehåller dagsverser som har publicerats i Länstidningen under perioden 1986 till 2015, nu med suveräna teckningar av Kjell Nilsson-Mäki.

Förkunnaren som skrev om fjällborna handlar om predikanten Karl Andersson och hans folklivsskildringar.

Välkomna till Ragunda hembygdsförenings julmarknad den 10 december kl. 11-15!

Kommentarer inaktiverade.